Uite din tu ai facut deja dintre care sunt corecte si sunt gresite. Spor la Invatat !
Atentie ! Apasa pe Butonul INCEPE CHESTIONAR !

Citeste Atent ! pentru categoria B

In majoritatea cazurilor persoanele care merg la sala de examen pica pentru ca se grabesc si nu citesc intrebarile ! NU TE GRABI , citeste de 2 ori intrebarile si ceea ce nu intelegi noteaza undeva pentru a le invata mai usor.

Atat sala cat si traseul sunt niste examene de cunoastere a legislatiei , daca inveti bine codul rutier vei avea foarte mari sanse sa iei permisul din prima.


Mult succes atat la sala cat si la traseu!

Raspunsul corect este :

Rezolva aceste chestionarele 3d auto DRPCIV care se dau la examenul oficial din 2013 si vei avea mari sanse sa il iei din prima. Pe acest site vei gasi chestionare auto exact ca cele care le vei primi la examenul de soferi drpciv dar si chestionare 3d care te vor ajuta . Unele site-uri de chestionare au raspunsuri gresite , asa ca aveti grija de unde invatati . Pentru derularea tuturor īntrebarilor intrati la chestionare 3d. Daca rulati chestionare online pe site-ul www.drpciv.ro puteti selecta textul īntrebarii total sau partial si apasati Ctrl+C pentru copiere, dupa care folositi caseta de cautare de mai sus (Click dreapta si Paste sau Ctrl+V) pentru a afla varianta corecta DRPCIV. Daca merge greu site-ul drpciv, aici gasiti exact aceleasi chestionare auto, deci, spor la īnvatat! Tags: chestionare auto drpciv , drpciv , chestionare 2013 , chestionare auto categoria b , chestionare 3d , examen auto , drpciv 2013 , chestionare 2013 , drpciv auto , chestionare examen , testare examen , teste drpciv , drpciv auto , chestionare drpciv.ro , e-drpciv.ro chestionare , teste auto drpciv
eXTReMe Tracker